Lexus RX 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Lexus RX 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu vaivattoman eleganssin ja modernin teknologian täydelliseen liittoon uudessa 2023 Lexus RX:ssä. Tämä huipputason premium-hybridi on suunniteltu tuomaan sofistikoituneisuutta päivittäiseen ajokokemukseen, tarjoten samalla viimeisintä sähkömoottorin ja polttomoottorin yhdistelmää kuluttajan tarpeisiin. Uuden sukupolven muotoilu, joka koostuu terävistä linjoista ja urheilullisista muodoista, yhdistyy vaivattomasti ympäristötietoisuuteen ja innovatiiviseen voimansiirtoon, mikä tekee RX:stä ihanteellisen valinnan tyyli- ja tietoisuustietoisille autoilijoille.

2023 Lexus RX omistautuu vaikuttavalle suorituskyvylle ja vastuuntuntoiselle ajamiselle, joka perustuu sen type2-latauspistokkeeseen ja tehokkaaseen 18,1 kWh akkukapasiteettiin. Hybridi-auton pienempi akkukapasiteetti mahdollistaa käytännölliset latausajat sekä parantuneen polttoainetalouden, yhdistäen polttomoottorin jämäkkyyden ja sähköisen voiman saumatonta yhteistyötä varten. Kuljettajat voivat odottaa nauttivansa sileästä kiihtyvyydestä ja dynaamisesta ajettavuudesta sekä ympäristöystävällisestä liikkuvuudesta. RX:n uudistunut sisustus on varustettu viimeisimmällä infotainment-järjestelmällä ja edistyksellisillä turvallisuusominaisuuksilla, varmistaen, että matkanteko on sekä viihtyisää että turvallista.

Nordic Plugilta löydät kaikki sähköauton lataustarvikkeet, mitä tarvitset pitääksesi 2023 Lexus RX:si latauksen ajan tasalla ja valmiina jokaiseen seikkailuun.

Auton akkukoko [kWh]

18,1

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x30A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet