Lexus NX 450h+ PHEV 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Lexus NX 450h+ PHEV 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Tehokkuuden ja tyylin täydellinen fuusio, Lexus NX 450h+ PHEV 2022 asettaa uuden standardin premium-luokan ladattaville hybridiautoille. Tämän ajoneuvon tyylikäs muotoilu ja ylelliset sisätilat yhdistyvät kauniisti sen ympäristöystävälliseen ja voimakkaaseen suorituskykyyn, tarjoten kuljettajalle ainutlaatuisen ajokokemuksen. Ajoa tukee edistyksellinen 18,1kWh litium-ioniakku, joka mahdollistaa vaikuttavan sähköisen ajomatkan, ennen kuin tehokas bensiinimoottori astuu saumattomasti esiin jatkamaan matkaa.

Lexus NX 450h+ PHEV:n sydän on sen vuorovaikutteinen voi, Type 2 latauspistoke, joka on alan standardi Euroopassa. Tämä mahdollistaa vaivattoman ja monipuolisen latausmahdollisuuksien käytön, jolloin voit nauttia pidemmistä matkoista luottamuksella, joka tulee tiedosta, että latauspisteitä on laajalti saatavilla. Voimakas ajodynamiikka, intuitiivinen infotainment-järjestelmä ja edistyneet turvallisuusominaisuudet tekevät ajamisesta paitsi nautinnollista, myös erittäin turvallista. Päivittäisen käyttömukavuuden lisäksi, akuston suurempi kapasiteetti tässä segmentissä tarjoaa arvostettavan toimintamatkan ilman päästöjä.

Ympäristötietoisen kuljettajan unelma-auto, Lexus NX 450h+ PHEV 2022, on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat yhdistää huolettoman pendelöinnin ja viikonloppuseikkailut. Ja jos etsit parasta latauskokemusta, muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet ja ratkaisut tämän upean ajoneuvon lataamiseen.

Auton akkukoko [kWh]

18,1

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet