Land Rover Discovery Sport P300e PHEV 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Land Rover Discovery Sport P300e PHEV 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Land Rover Discovery Sport P300e PHEV 2020 on muodikas ja vahva hybridi-maasturi, jossa yhdistyy hienostuneesti brittiläinen suunnittelu ja viimeisin voimansiirtoteknologia. Tämä ajoneuvo tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän tehokkuutta, suorituskykyä ja monipuolisuutta; se on suunnattu sekä kaupunkiliikenteen tarpeisiin että seikkailunhaluisille kuljettajille, jotka ovat kiinnostuneita ympäristöystävällisestä liikkumisesta.

Discovery Sport P300e yltää vaikuttavaan suorituskykyyn sen kestävän ja voimakkaan rakenteen ansiosta. Tämä plug-in-hybridi on varustettu tehokkaalla kaasumoottorilla ja elektrisellä voimanlähteellä, joka mahdollistaa jopa 55 kilometrin täyssähköisen ajomatkan (WLTP), kiitos sen 15 kWh:n akkukapasiteetin ja Type 2 -latausliitännän. Lisäksi auto kerskuu AWD-järjestelmällään, mikä tarjoaa loistavaa pitoa ja vakautta kaikenlaisissa ajo-olosuhteissa.

Discovery Sport P300e PHEV:n sisätilat ovat viimeistelty ylellisesti ja varusteltu pitäen mielessä kuljettajan ja matkustajien mukavuus. Moderni kosketusnäyttöinen infotainment-järjestelmä, monipuoliset kuljettajan avustusjärjestelmät ja tilava matkustamo tekevät jokaisesta matkastasi nautittavan kokemuksen.

Muistathan, että kattavan valikoiman sähköautojen latausasemia ja lisätarvikkeita löydät aina Nordic Plugilta – kaikesta lataustarpeesi täyttämiseen Discovery Sport P300e PHEV:lle.

Auton akkukoko [kWh]

15

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

32

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet