Land Rover Defender P400 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Land Rover Defender P400 2021 lataaminen
Kuvituskuva


Land Rover Defender P400 2021 on ikoninen ja maastokelpoinen ajoneuvo, joka on tunnettu rohkeasta muotoilustaan ja huippuluokan suorituskyvystään. Tämä moderni hybridiversio yhdistää Land Roverin legendaarisen maasto-ominaisuudet vahvaan hybriditeknologiaan, tarjoten autonkäyttäjille mahdollisuuden nauttia vähäpäästöisemmästä ajokokemuksesta ilman että särmikkäästä suorituskyvystä täytyy tinkiä.

Defender P400 on varustettu Type 2 latauspistokkeella ja sillä on 19,2 kWh:n akkukapasiteetti, mikä riittää runkoakkuvaatimukseen ja tarjoaa käyttäjille luotettavan plug-in-hybridikokemuksen. Tämä mahdollistaa käyttäjille joustavan latausvaihtoehdon - lataaminen onnistuu niin kotona kuin julkisilla latausasemilla. Näppärän kokoinen akku latautuu nopeasti, jotta pääset nauttimaan Land Roverin suorituskyvystä ilman pitkiä lataustaukoja.

Muistathan, että Nordic Plugista saat kaikki tarvittavat tarvikkeet Land Rover Defender P400:n lataukseen, olitpa sitten kotona tai liikkeellä.

Auton akkukoko [kWh]

19,2

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

50

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet