Kia XCeed PHEV 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Kia XCeed PHEV 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Kia on onnistunut yhdistämään modernin muotoilun ja kestävän liikkuvuuden Kia XCeed PHEV 2020 -mallissa, joka tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät joustavuutta ja ympäristötietoisuutta. Tämä ladattava hybridi on varustettu tyylikkäällä crossover-muotoilulla, joka erottuu massasta, ja se on luotu täyttämään aktiivisten kaupunkilaisten tarpeet.

Kia XCeed PHEV 2020 -mallissa on tehokas tyypin 2 latauspistoke, jonka avulla akun lataaminen on helppoa ja nopeaa. Auton 8,9kWh litium-ioniakku tarjoaa ylenpalttisen toimintamatkan yhdellä latauksella, täydentäen polttomoottorin tarjoamaa tehoa silloin kun lisämatkaa kaivataan. Innovatiivinen tekniikka ei rajoitu pelkästään voimalinjaan; autossa on runsaasti älykkäitä ominaisuuksia, kuten edistykselliset ajoavustimet ja huipputason informaatio- ja viihdejärjestelmä, jotka tekevät matkastasi turvallisen ja nautinnollisen.

Muistathan, että voit löytää kaikki Kia XCeed PHEV 2020 -mallisi lataukseen vaadittavat laadukkaat tarvikkeet Nordic Plugista – asiantuntijasi sähköautojen latausratkaisuissa.

Auton akkukoko [kWh]

8,9

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet