Kia Sportage PHEV 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Kia  Sportage PHEV 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Kia Sportage PHEV 2022 on urheilullinen ja elegantti plug-in-hybridi, joka tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän suorituskykyä, toimintoja ja ympäristöystävällisyyttä. Sen moderni muotoilu ja innovatiiviset teknologiat varmistavat, että ajokokemus on paitsi mukava myös intuitiivinen, tehden siitä sopivan valinnan niin kaupunkiajoon kuin pitkille matkoille.

Sportage PHEV:ssä on tehokas voimalinja, jossa on yhdistetty polttomoottori ja sähkömoottori, tuottaen vakuuttavan yhteistehon ja vähentäen päästöjä. Autolla on ajettavuudeltaan miellyttävä 13,8kWh akkukapasiteetti ja tyyppi 2 latauspistoke, joka mahdollistaa nopean ja helpon latauksen. Se pystyy kulkemaan pelkällä sähkölläkin useita kymmeniä kilometrejä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan lyhyille päivittäismatkoille, samalla säästäen polttoainekustannuksissa ja vähentäen ympäristöön kohdistuvaa vaikutusta.

Muista, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Kia Sportage PHEV 2022 -mallisi lataamiseen. Meiltä saat kaiken – laadukkaista latausasemista käytännöllisiin lisävarusteisiin – varmistaaksesi, että autosi on aina valmis seuraavaan seikkailuun.

Auton akkukoko [kWh]

13,8

Auton laturin teho [kW]

7,2

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet