Kia Soul EV 2019- Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Kia Soul EV 2019- lataaminen
Kuvituskuva

Kia Soul EV 2019 on urbaanin sähkömobiliuden ihanteellinen ilmentymä, joka kuvastaa tämän päivän liikkuvuustarpeita. Sen rohkea ja persoonallinen muotoilu paistaa silmään kaupungin katukuvassa, ja suorituskyvyltään se tarjoaa nautinnollisen ja silti ympäristötietoisen ajokokemuksen. Kiinnostusta herättävä Soul EV yhdistää käytännöllisyyden ja hauskanpidon tarjoamalla viihdyttävän ajodynamiikan ja nokkelia yksityiskohtia ilman päästöjä.

Soul EV:n sydämenä toimii tehokas sähkömoottori, jota virtaa antaa vankan kokoinen 67 kWh akkukapasiteetti. Tämä mahdollistaa miellyttävän toimintamatkan ja vähentää latausten tarvetta arkipäiväisessä käytössä. Auton Type2-latauspistoke varmistaa helpon ja monipuolisen latausmahdollisuuden erilaisilla latausasemilla. Kia Soul EV 2019 ei ainoastaan vastaa vaatimuksia sähköauton suorituskyvystä, vaan sen ajoneuvoteknologia ja turvaominaisuudet myös tarjoavat matkustajille mukavuutta ja turvallisuutta.

Muistathan, että Nordic Plugista saat kaikki Kia Soul EV:si lataamiseen tarvittavat tarvikkeet, aina luotettavista latausasemista käyttömukavuutta parantaviin lisävarusteisiin.

Auton akkukoko [kWh]

67

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x31A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

80

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet