Kia Soul EV 2014-2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Kia Soul EV 2014-2019 lataaminen
Kuvituskuva

Kia Soul EV (2014-2019) on tyylikäs ja helppokäyttöinen sähköauto, joka tarjoaa erinomaista ajomukavuutta ja on omiaan kaupunkiajoon sekä pidemmillekin reissuille. Sen muotoilu on hauska ja persoonallinen, ja se erottuu edukseen joukosta. Auto on rakennettu kestävyyttä ja luotettavuutta silmällä pitäen, joten se on mainio valinta niille, jotka etsivät ekologista ja taloudellista vaihtoehtoa perinteisille polttomoottoriautoille.

Kia Soul EV:n 33kWh:n akkukapasiteetti tarjoaa kunnioitettavan toimintamatkan yhdellä latauksella, ja sen Type1 latauspistokkeen ansiosta lataaminen on yksinkertaista ja joustavaa. Sen sähköinen voimansiirto tarjoaa sulavan ja lähes äänettömän ajokokemuksen, ja näyttävällä digitaalisella kojelaudalla voit seurata autojesi akun varaustasoa ja energiankulutusta reaaliajassa. Tämän lisäksi Kia Soul EV:ssä on runsaasti nykyaikaisia ominaisuuksia, kuten älykäs navigointi ja ajotilan valinnat, jotka mahdollistavat matkanteon personoinnin kuljettajan tarpeiden mukaan.

Muistathan, että voit hankkia kaikki Kia Soul EV:n lataukseen tarvittavat tarvikkeet kätevästi Nordic Plug -verkkokaupastamme – aloittaen laadukkaista latausasemista aina muihin lisävarusteisiin saakka.

Auton akkukoko [kWh]

33

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x29A

Latauspistoke

Latauspistoke Type1

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CHAdeMO

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet