Kia Sorento PHEV 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Kia Sorento PHEV 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Koe ajamisen vapaus uuden sukupolven sähköllä Kia Sorento PHEV 2021 -autossa, joka tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän tyylikästä muotoilua, huipputason mukavuutta ja vastuullista suorituskykyä. Tämä tilava pistokehybridi tarjoaa ajajille ultimaattisen joustavuuden, yhdistäen perinteisen polttomoottorin voiman tehokkaaseen sähkömoottoriin, mikä mahdollistaa pidemmät matkat vähäpäästöisesti ja taloudellisesti.

Kia Sorento PHEV 2021:ssä on Type2 latauspistoke, joka täyttää modernien sähköajoneuvojen standardit Euroopassa. Sen 13,8 kWh:n akkukapasiteetti tarjoaa kunnioitettavan sähköisen toimintamatkan, joka riittää päivittäisiin ajoihin ja vähentää polttoaineen kulutusta tehokkaasti. Matalat käyttökulut ja suorituskyky yhdistyvät tässä mallissa saumattomasti, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan ympäristötietoisille kuljettajille, jotka eivät halua joustaa suorituskyvystä tai tilasta.

Nordic Plugilta saat kaikki tarvittavat latausasemat ja lisätarvikkeet turvalliseen ja tehokkaaseen Kia Sorento PHEV -autosi lataamiseen.

Auton akkukoko [kWh]

13,8

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet