Kia Optima Sportwagon PHEV 2017 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Kia Optima Sportwagon PHEV 2017 lataaminen
Kuvituskuva

Kia Optima Sportwagon PHEV 2017 on ajatonta muotoilua ja modernia teknologiaa yhdistävä ladattava hybridi, joka tarjoaa optimaalisen tasapainon tehokkuuden ja suorituskyvyn välillä. Tämän elegantin farmarimallin sujuva ajokokemus ja matalat päästöt tekevät siitä erinomaisen valinnan ympäristötietoisille kuljettajille, jotka eivät halua tinkimässä tilasta tai mukavuudesta.

Kian suositun Sportwagon-mallin PHEV-versio hyödyntää tehokasta Type2-latausliitäntää, jonka ansiosta auto on helppo yhdistää koti- tai julki-latausasemiin. 11,3 kWh:n akkukapasiteetti mahdollistaa kelvollisen toimintasäteen puhtaasti sähköisellä ajolla, mikä vähentää tarvetta polttoaineen käytölle ja leikkaa käyttökustannuksia. PHEV-järjestelmä takaa myös vaivattomat siirtymät sähkön ja polttoaineen välillä, tarjoten pehmeän ja vahvan kiihtyvyyden silloin, kun sille on tarvetta.

Varmistaaksesi, että Kia Optima Sportwagon PHEV:si on aina valmis tielle, Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat latauksen tarvikkeet laadukkaasta valikoimastamme.

Auton akkukoko [kWh]

11,3

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet