Kia Optima Sedan PHEV 2017 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Kia Optima Sedan PHEV 2017 lataaminen
Kuvituskuva

Kia Optima Sedan PHEV 2017 on sähköisen liikkuvuuden ja perinteisen auton parhaat puolet yhdistävä ladattava hybridiauto, joka tarjoaa hienostuneisuutta, mukavuutta ja hyvän suorituskyvyn. Tämä ajoneuvo on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään, mutta tarvitsevat myös auton, joka selviytyy pidemmästä matkasta ilman lataustaukoja.

Kia Optimassa on tyylikäs ulkomuoto, tilava sisätila ja runsaasti moderneja teknologioita, mikä tekee siitä sekä toiminnallisen että nautinnollisen ajokokemuksen. Sen 9,8kWh akkukapasiteetti yhdessä polttomoottorin kanssa mahdollistaa nautinnollisen ajodinamiikan, lisäten samalla ajomatkaa ja parantaen tehokkuutta. Type 2 latauspistokkeensa ansiosta Kia Optima PHEV voidaan ladata helposti erilaisissa latauspisteissä, olipa kyse sitten kotona tapahtuvasta latauksesta tai julkisissa latauspisteissä.

Muistathan, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Kia Optima Sedan PHEV 2017 -mallisi lataukseen – turvalliset, laadukkaat ja yhteensopivat latausasemat ja lisävarusteet takaavat huolettoman latauskokemuksen.

Auton akkukoko [kWh]

9,8

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet