Kia Niro PHEV 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Kia Niro PHEV 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Kia Niro PHEV 2022 edustaa uuden sukupolven ajoneuvojen älykkäitä ratkaisuja, yhdistäen huippuluokan suorituskykyä ja ympäristöystävällisyyttä. Tyylikäs ja urbaani design kätkee alleen kehittyneen ladattavan hybriditeknologian, tehden tästä mallista erinomaisen valinnan niin kaupunkiajoihin kuin pidemmillekin matkoille. Kian kunnianhimoinen siirtyminen kohti vihreämpää autoilua näkyy tässä mallissa, joka tarjoaa nautittavan ajoelämyksen samalla pienentäen hiilijalanjälkeäsi.

Kia Niro PHEV 2022 on varustettu 11,1kWh akkukapasiteetilla, joka mahdollistaa kunnioitettavan sähkömoottorin käyttömatkan ennen kuin hyötyajoneuvo siirtyy käyttämään perinteistä polttomoottoria. Tyypin 2 latausliitäntä tarkoittaa laajaa yhteensopivuutta julkisten ja yksityisten latauspisteiden kanssa. Napakka menopeli tarjoaa lisäksi miellyttävän hiljaisen ajokokemuksen ja alhaiset käyttökustannukset, mikä tekee siitä erinomaisen kumppanin päivittäisiin ajoihin ja viikonloppureissuille.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarpeelliset latausasemat ja lisätarvikkeet Kia Niro PHEV 2022 -autosi lataamiseen – turvallisesti ja vaivattomasti.

Auton akkukoko [kWh]

11,1

Auton laturin teho [kW]

3,3

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet