Kia Niro PHEV 2018 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Kia Niro PHEV 2018 lataaminen
Kuvituskuva

Koe modernin liikkumisen mukavuus ja kestävä valinta ympäristölle tyylikkään Kia Niro PHEV 2018 -lataushybridiauton myötä. Tämä tyylikäs crossover yhdistää esteettisesti miellyttävän muotoilun ja innovatiivisen tekniikan, tarjoten käyttäjälleen sekä sähköisen ajamisen hiljaisuuden että perinteisen polttomoottorin varmuuden. Sen kompakti mutta tilava sisätila on täydellinen niin kaupunkiajoihin kuin pidempiinkin matkoihin, mahdollistaen joustavan liikkumisen ilman kompromisseja.

Kia Niro PHEV on varustettu Type-2 latauspistokkeella ja sen pienehkö 8,9 kWh akkukapasiteetti mahdollistaa useissa tilanteissa nautittavan lyhyet täysin sähköiset ajomatkat, vähentäen riippuvuutta bensiinistä ja vähentäen päästöjä. Vaikka sen akkukoko onkin typistetty verrattuna täyssähköautoihin, Niro PHEV tarjoaa komean tasapainon ajomatkan ja latausaikojen välillä, tarjoten hyvän latausnopeuden ja ketteryyden.

Muista, että Nordic Plugista löydät kaikki Kia Niro PHEV -autosi lataukseen tarvittavat tarvikkeet helposti ja vaivattomasti. Valikoimaamme kuuluvat luotettavat ja turvalliset latausasemat jotka täyttävät kaikki tarpeesi niin kotona kuin liikenteessäkin.

Auton akkukoko [kWh]

8,9

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet