Kia EV6 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Kia EV6 lataaminen
Kuvituskuva

Kia EV6 on jännittävä lisä sähköautojen maailmaan, joka tarjoaa älykästä muotoilua yhdistettynä saumattomaan teknologiaan ja vaikuttavaan suorituskykyyn. Sen virtaviivainen ulkomuoto ja huomiota herättävä design erottuvat kaduilla, ja sisätilat tarjoavat matkustajille tilavan ja mukavan ympäristön. EV6 on täysin sähköinen crossover, joka on suunniteltu niin päivittäiseen kaupunkiajoon kuin pitkiinkin matkoihin, tarjoten huippuluokan ajokokemuksen ilman päästöjä.

Kia EV6 tulee kahdella eri akkuvaihtoehdolla – 58 kWh ja 77 kWh – missä molempia tukee Type 2 latauspistoke, joka on nykyisin standardi Euroopassa. Pienemmällä akulla EV6 tarjoaa erinomaisen yhdistelmän tehokkuutta ja ajomatkaa, kun taas suurempi akku laajentaa toimintamatkaa entisestään, varmistaen, että voit ajaa pidempiä matkoja ilman lataushuolia. Vakiovarusteena olevat älykkäät järjestelmät kuten regeneratiivinen jarrutus ja energiatehokas lämmitys, jäähdytys ja valaistus maksimoivat akun käytön tehokkuuden.

Muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Kia EV6:n lataukseen, varmistaen, että saat eniten irti sähköautoilusi jokaisesta kilometristä. Olipa kyseessä sitten kotilatausasema tai matkalaturi, meillä on ratkaisu joka vastaa sinun sähköautosi tarpeita.

Auton akkukoko [kWh]

58/77

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

250

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet