Kia Ceed PHEV 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Kia Ceed PHEV 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Kia Ceed PHEV 2020 edustaa modernia tekniikkaa yhdistäen edistyksellisen hybridivoimalinjan ja urbaanin hatchback-muotoilun, mikä tekee siitä täydellisen menopelin niin kaupunkiin kuin maantielle. Autossa yhdistyvät sulavasti polttomoottorin luotettavuus ja sähkömoottorin hiljainen sekä päästötön voima, tarjoten kuljettajalle ja matkustajille nautinnollisen ajokokemuksen pienemmillä käyttökustannuksilla ja vähäisemmillä ympäristövaikutuksilla.

Kia Ceed PHEV:n sydän on sen 8,9kWh akkukapasiteetti, joka yhdessä tehokkaan sähkömoottorin kanssa mahdollistaa vaikuttavan toimintamatkan pelkällä sähköllä. Type 2 -latauspistoke on autoalan standardi, joka mahdollistaa monipuoliset latausvaihtoehdot ja nopean latauksen niin kotona kuin liikenteen latauspisteissä. Luotettavan akkuteknologian ja muotoilun lisäksi Ceed PHEV tarjoaa täyden varustelun nykyaikaisella ajoneuvojärjestelmällä, mukavuuksilla ja turvatekniikalla, jotka takaavat älykkään ja turvallisen ajokokemuksen.

Muistathan, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat sähköauton lataustarvikkeet Kia Ceed PHEV -malliisi helposti ja vaivattomasti, olipa tarpeesi sitten latauskaapelit, latausasemat tai muut lisätarvikkeet.

Auton akkukoko [kWh]

8,9

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet