Jeep Wrangler 4xe 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Jeep Wrangler 4xe 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu upeaan Jeep Wrangler 4xe 2021 -malliin: seikkailunhaluisen luonteen ja kestävän suorituskyvyn yhdistelmä, joka nyt kulkee myös sähkön voimalla. Tämä kyseinen malli on Jeepin ensimmäinen askel kohti sähköistä tulevaisuutta, ja se pitää sisällään kaikki ikonisen Wranglerin ominaisuudet - nyt vain ympäristötietoisemmalla otteella.

Jeep Wrangler 4xe 2021 on varusteltu Type 2 -latauspistokkeella ja tarjoaa sujuvan latauskokemuksen. Sen 17,3 kWh:n akkukapasiteetti mahdollistaa kunnioitettavan toimintamatkan pelkästään sähköllä ajettuna, mikä on ihanteellinen piirre lyhyemmillä matkoilla tai kaupunkiliikenteessä, säästäen samalla polttoainekulutuksessa. Vaikka akun koko onkin pienempi kuin useimmissa täyssähköautoissa, Wrangler 4xe lupaa tehdä jokaisesta matkasta energiatehokkaan. Lisäksi PHEV-tekniikka tarjoaa voimakkaan yhdistelmän sähkömoottorin vääntöä ja perinteistä Jeep-moottorin suorituskykyä, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin niin asvaltilla kuin maastossakin.

Wrangler 4xe on runsaiden teknologisten ominaisuuksien ansiosta äärimmäisen käyttäjäystävällinen ja mukautuu vaivattomasti moderniin elämäntyyliin. Sen intuitiiviset ajotilat, kuten Electric Mode, Hybrid Mode ja eSave Mode, tekevät voiman jakamisesta tehojen ja akun keston maksimointiin vaivatonta. Tässä ajoneuvossa yhdistyvät jännittävä off-road-kyvykkyys ja hiilijalanjäljen pienentäminen, jolloin saat parhaat puolet molemmista maailmoista.

Muista, että sähköautoille tärkeät lisätarvikkeet aina kotilatauspisteistä suojuksiin löydät kätevästi Nordic Plug -verkkokaupastamme. Tulemme varmistamaan, että latauskokemuksesi Jeep Wrangler 4xe 2021 kanssa on aina huoleton ja tehokas.

Auton akkukoko [kWh]

17,3

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet