Jeep Renegade 4xe PHEV 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Jeep Renegade 4xe PHEV 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Jeep Renegade 4xe PHEV 2020 on rohkea yhdistelmä perinteisen katumaasturin kestävyyttä ja nykyaikaisen sähköisen liikenteen innovatiivisuutta. Tämä lataushybridi sopii aktiiviseen elämäntyyliin ja tarjoaa maastossakin vakuuttavat ajoominaisuudet, samalla tarjoten mahdollisuuden ympäristöystävälliseen ja hiljaiseen sähkömoottorilla ajoon kaupunkiympäristössä.

Renegade 4xe:ssä yhdistyy edistyksellinen hybridijärjestelmä, jossa 1,3 litran turboahdettu polttomoottori liittyy yhteen sähkömoottorin kanssa, tarjoten nelivedon tehot ja agilityn. Tyypillisesti PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) -mallina auton 11,4kWh akkukapasiteetti mahdollistaa kohtuullisen pitkän ajomatkan pelkällä sähköllä, mikä tekee lyhyemmistä matkoista nautittavat ja päästöttömät, samalla että pidemmillä matkoilla polttomoottori varmistaa saumattoman matkanteon.

Lataus on vaivatonta ja nopeaa Type 2 latauspistokkeen ansiosta, joka on yleisin standardi Euroopassa ja yhteensopiva useimpien julkisten latauspisteiden kanssa. Tämän seurauksena Jeep Renegade 4xe:n omistajana voit hyödyntää laajaa latausverkostoa sekä nauttia mielenrauhasta matkoillasi.

Nordic Plug tarjoaa kattavan valikoiman Jeep Renegade 4xe:n lataamiseen tarvittavia latausasemia ja lisätarvikkeita, samalla varmistaen, että latauskokemuksesi on turvallinen, tehokas ja sujuva.

Auton akkukoko [kWh]

11,4

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet