Jeep Compass PHEV 4xe 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Jeep Compass PHEV 4xe 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Jeep Compass PHEV 4xe 2020 on rohkea yhdistelmä ikonisen Jeep-brändin seikkailunhaluista henkeä ja uutta sähköistä suorituskykyä. Tämä kyvykäs pistokehybridi tarjoaa vertaansa vailla olevan nelivedon ja on suunniteltu modernille kuljettajalle, joka arvostaa paitsi tehoa ja laatua, myös ympäristötietoisuutta. Jeep Compass PHEV 4xe 2020:n jämäkkä ulkonäkö peittää alleen huipputeknologian, joka lupaa vähäpäästöistä ajoelämystä niin kaupunkiympäristössä kuin maastossa.

Kunnioittaen Jeepin perinteitä, Compass PHEV 4xe säilyttää äärimmäisen maastoajon ominaisuudet yhdistäen ne kehittyneeseen pistokehybriditeknologiaan. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia entistä tehokkaammasta ja hiljaisemmasta ajamisesta, täydentämällä sitä tarvittaessa polttomoottorin tarjoamalla lisävoimalla. Type2 latauspistoke mahdollistaa akun helpon ja nopean latauksen, ja 11,4kWh akkukapasiteetti tarjoaa kunnioitettavan sähköisen toimintamatkan, joka täyttyy vaivatta kotona tai työpaikan latauspisteessä. Lisäksi Compass PHEV:n monipuolisille ajotiloille uskollisena, voit yhdistää sähköisen ajoelämyksen ja bensiinimoottorin miellyttävällä tavalla, optimoiden suorituskyvyn ja polttoainetalouden.

Nordic Plug tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja kestäviä latausasemia sekä lisätarvikkeita, jotka ovat räätälöity täyttämään Jeep Compass PHEV 4xe 2020:n kaikki lataustarpeet. Varmistaaksesi, että retkeilykokemuksesi on keskeytymätön, luota Nordic Plug -verkkokauppaan löytääksesi yhteensopivan latausratkaisun seuraavalle seikkailullesi.

Auton akkukoko [kWh]

11,4

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet