Jeep Avenger 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Jeep Avenger 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan vuoden 2023 Jeep Avengeriin, moderniin seikkailuhenkiseen sähköautoon, joka yhdistää tutun Jeepin rohkean ulkonäön ja suorituskyvyn ympäristötietoisuuteen. Tämä täyssähköinen malli on suunnattu niille, jotka etsivät kestävää vaihtoehtoa ilman kompromisseja ajonautinnossa tai off-road-kyvykkyydessä. Sen erottuva muotoilu ja voimakkaat linjat ovat uskollisia Jeepin perinnölle, tarjoten samalla moderneja innovaatioita ja viimeisintä teknologiaa.

Jeep Avenger 2023 varustetaan tehokkaalla 54kWh akustolla, joka tarjoaa vaikuttavan toimintamatkan yhdellä latauksella, ja sen Type 2 -latauspistoke takaa laajan yhteensopivuuden Euroopassa sijaitsevien latausasemien kanssa. Ajoneuvon huippuluokan energiatehokkuus ja sujuvat ajotilat tekevät siitä loistavan valinnan niin kaupunkiympäristöön kuin pidemmillekin reissuille. Auton sisustus on suunniteltu kuljettajalähtöisesti, ja se esittelee intuitiivisen käyttöliittymän sekä huipputason mukavuutta ja turvallisuusominaisuuksia, jotka vastaavat vaativan asiakkaan tarpeisiin.

Muista, että Nordic Plug tarjoaa kattavan valikoiman tarvikkeita Jeep Avenger 2023 -mallin lataukseen – aina laadukkaista latausasemista kaappeleihin ja adaptereihin saakka, jotta voit nauttia vaivattomasta ja tehokkaasta latauskokemuksesta.

Auton akkukoko [kWh]

54

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet