Jaguar I-Pace EV400 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Jaguar I-Pace EV400 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Jaguar I-Pace EV400 2021 on rohkea askel kohti täyssähköistä tulevaisuutta, joka ei ainoastaan vie eteenpäin kestävän liikkuvuuden ideaa vaan myös pitää kiinni ylellisyyden ja suorituskyvyn periaatteista, jotka ovat olleet Jaguarin tunnusmerkkejä vuosikymmenien ajan. Tämän uraauurtavan sähköauton aerodynaaminen muotoilu ja hienostunut ulkonäkö kätkevät alleen edistyksellisen teknologian ja mullistavan suorituskyvyn.

I-Pace EV400:n sydämenä toimii 90kWh:n akkukapasiteetti, joka tarjoaa vaikuttavan toimintamatkan yhdellä latauksella. Tämä tekeekin autosta ihanteellisen niin kaupunkiajoihin kuin pidempiin matkoihin – etkä jää matkasta huolimatta paitsi silmänräpäyksessä iholle iskeytyvästä voimasta, joka on ominaista Jaguarin sähkömoottoreille. Type 2 -latauspistoke mahdollistaa monipuolisen latausvaihtoehtojen käytön, sillä I-Pace on sovitettavissa laajaan joukkoon julkisia ja kotilatausasemia.

Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat ja laadukkaat tarvikkeet Jaguar I-Pace EV400 2021 -mallisi lataamiseen, jotta voit nauttia sähköajoneuvosi tuomasta vapauden ja vastuullisuuden yhdistelmästä vaivattomasti ja tehokkaasti.

Auton akkukoko [kWh]

90

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A / 1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet