Jaguar I-Pace EV320 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Jaguar I-Pace EV320 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Jaguar I-Pace EV320 on ilmentymä modernista brittiläisestä muotoilusta ja poikkeuksellisesta suorituskyvystä, joka tuo sähköautoilun jännityksen suoraan teille. Vahvaa urheilullista olemusta ja aerodynaamista siluettia yhdistettynä ylellisiin sisätiloihin tekevät I-Pacesta kuljettajan ja matkustajien todellisen suosikin. Tämä vuoden 2021 täyssähköinen SUV edustaa sitä, mihin sähköautojen suunnittelussa ja teknologiassa voidaan jo tänä päivänä päästä.

I-Pace EV320 kätkee sisäänsä voimakkaan 90 kWh:n litium-ion-akuston, joka tarjoaa vaikuttavan jopa 470 kilometrin toimintamatkan yhdellä latauksella (WLTP). Tyypin 2 latausliitännän ansiosta Jaguar I-Pacen lataus on vaivatonta ja monipuolista – voit ladata sen hitaasti kotona yön yli tai käyttää nopeita julkisia latausasemia matkan varrella. Sen lisäksi tämä malli nauttii kiihtyvyydestä, joka on vertaansa vailla – nollasta sataan alle viidessä sekunnissa, tehden siitä vertailukelpoisen perinteisten urheiluautojen kanssa sähköisen hiljaisuuden saattelemana.

Oli kyseessä sitten kotona tapahtuva lataus tai pikalataus matkan päällä, Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Jaguar I-Pace EV320 sähköautosi lataukseen. Olipa lataustarpeesi mikä tahansa, me varmistamme, että matkasi jatkuu sujuvasti ja tehokkaasti.

Auton akkukoko [kWh]

90

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A / 1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet