Jaguar F-Pace P400e PHEV 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Jaguar F-Pace P400e PHEV 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Huipputyylikäs ja suorituskyvyltään vaikuttava Jaguar F-Pace P400e PHEV vuosimallia 2021 yhdistää saumattomasti Jaguarin urheilullisen DNA:n viimeisimpään sähköisen liikkuvuuden innovaatioon. Tämä plug-in-hybridi sekoittaa tyylitaitavasti brittiläistä eleganssia ja edistyksellistä teknologiaa, tarjoamalla samalla joustavaa ajamista niin kaupungin sydämissä kuin avoimilla teillä.

F-Pace P400e PHEV on varustettu 17,1 kWh litium-ion akulla, joka tarjoaa huomattavaa sähkömoottorin tukea 2.0-litraiselle turboahdetulle bensiinimoottorille, tuottaen täten yhteistehoa ja vähennettyjä päästöjä. Type 2 -latauspistokkeen ansiosta lataaminen on yhtä helppoa kuin puhelimen pistäminen laturiin. Lisäksi ajoneuvon saumattoman integraation ansiosta voit helposti ylläpitää akun varaustasoa ja hallita latausta älypuhelimesi kautta.

Muista, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat lataustarvikkeet Jaguar F-Pace P400e PHEV -autollesi, jotta voit nauttia mutkattomasta ja ekologisesta ajokokemuksesta jokaisella matkallasi.

Auton akkukoko [kWh]

17,1

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

32

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet