Hyundai Santa Fe PHEV 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Hyundai  Santa Fe PHEV 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Hyundai Santa Fe PHEV 2021 on dynaaminen ja perhettä silmälläpitäen suunniteltu ladattava hybridiauto, joka tarjoaa lähes täydellisen yhdistelmän tilaa, mukavuutta ja suorituskykyä. Tämän modernin SUV-mallin ajattoman muotoilun ja kestävän rakenteen ansiosta voit nauttia sujuvasta ajokokemuksesta kaupungissa sekä pitkillä maastoreiteillä.

Santa Fe PHEV:ssä yhdistyvät taloudellinen ja ympäristöä säästävä ajotapa. Käytössäsi on Type 2 -latauspistoke ja 13,8 kWh:n akkukapasiteetti, mikä tarkoittaa, että voit nauttia pidemmistä ajomatkoista pelkällä sähköllä, vähentäen hiilidioksidipäästöjä ja säästäen polttoainekuluissa. Kätevästi kytkettävän hybriditeknologian ja suorituskyvyn yhdistelmä tekee siitä täydellisen ratkaisun niille, jotka ovat siirtymässä sähköautojen maailmaan, mutta tarvitsevat edelleen polttomoottorin tuomaa varmuutta.

Muista, että Nordic Plugista saat aina kattavan valikoiman laadukkaita latausasemia ja lisätarvikkeita Hyundai Santa Fe PHEV 2021 -malliisi, varmistaen että ajoneuvosi on aina valmiina seuraavaan seikkailuusi.

Auton akkukoko [kWh]

13,8

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet