Hyundai Ioniq PHEV 2017 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Hyundai Ioniq PHEV 2017 lataaminen
Kuvituskuva

Hyundai Ioniq PHEV (Plug-In Hybrid Electric Vehicle) vuosimallia 2017 edustaa modernia ajoneuvoteknologiaa, joka tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän polttomoottorin voimaa ja sähköisen ajon hiljaisuutta ja puhtautta. Tämä tyylikäs ja aerodynaaminen muotoilu yhdistettynä uusimpaan hybriditeknologiaan tekee Ioniqista paitsi silmiä hivelevän, myös äärimmäisen polttoainetehokkaan valinnan ekotietoisille autoilijoille.

Hyundai Ioniq PHEV on varustettu Type 2 latauspistokkeella, mikä tekee sen lataamisesta joustavaa, sillä Type 2 on yleisin latausstandardi Euroopassa. Auton 8,9 kWh:n akkukapasiteetti mahdollistaa kevyissä ajotilanteissa useiden kymmenien kilometrien matkat täysin sähköllä, ennen kuin polttomoottori ottaa ohjat tarjoten pidemmän kantaman. Niin kaupunkiajossa kuin maantielläkin Ioniq PHEV paljastaa liikenteessä ketteryytensä sekä vähäisten päästöjen ansiosta se on oiva valinta ympäristötietoiselle autoilijalle.

Muistathan, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarpeelliset tarvikkeet Hyundai Ioniq PHEV:n lataamiseen, olitpa sitten kotona tai tien päällä. Meiltä löydät laajan valikoiman Type 2 latausasemia ja lisävarusteita, jotka takaavat autosi sujuvan ja turvallisen latauskokemuksen.

Auton akkukoko [kWh]

8,9

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet