Hyundai Ioniq Electric 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Hyundai Ioniq Electric 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Hyundai Ioniq Electric 2020 edustaa edistynyttä sähköautoteknologiaa, jossa moderni design kohtaa vastuullisen ajattelun ja huippuluokan suorituskyvyn. Sen aerodynaamisesti muotoiltu runko ja elegantti ulkoasu tekevät siitä katseenkääntäjän, joka ei kompromisseja tehden vakuuttaa myös ympäristötietoiset kuljettajat. Ioniq Electricin hiljainen ja päästötön ajo viekokemus asettaa uuden standardin sähköautoilulle.

Auto on varustettu 38,3 kWh:n akustolla, jonka ansiosta se tarjoaa kunnioitettavan toimintamatkan yhdellä latauksella. Tämä täyssähköauto on varustettu Type 2 -latauspistokkeella, jonka ansiosta latausmahdollisuudet ovat laajat ja helposti saatavilla julkisissa latauspisteissä sekä kotilatausasemilla. Täysin digitaalinen kojelauta, älykkäät ajotilat ja monipuoliset liitettävyysominaisuudet tekevät ajamisesta paitsi nautinnollista myös käytännöllistä.

Voit hyödyntää Hyundai Ioniq Electricin edistynyttä teknologiaa huolettomasti, sillä Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet ja ratkaisut autosi lataukseen, kattavasti ja asiantuntevasti.

Auton akkukoko [kWh]

38,3

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x31A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet