Hyundai Ioniq Electric 2017 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Hyundai Ioniq Electric 2017 lataaminen
Kuvituskuva

Hyundai Ioniq Electric 2017 on moderni ja tyylikäs täyssähköauto, joka on suunniteltu tarjoamaan vaivattoman ja tehokkaan ajokokemuksen ilman päästöjä. Tämä malli on tunnettu erinomaisesta energiatehokkuudestaan ja tyylikkäästä muotoilustaan, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin kaupunkiajoihin kuin pidempiinkin matkoihin ympäristötietoisille autoilijoille.

Hyundai Ioniq Electric on varustettu vakiona Type2 latauspistokkeella, joka on eurooppalainen standardi sähköautojen lataukselle ja mahdollistaa nopean ja helpon latauksen julkisissa latausasemissa tai kotioloissa. Autoon integroitu 28kWh akkukapasiteetti tarjoaa vakuuttavan kantaman yhdellä latauksella, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon päivittäisiin ajoihin. Ioniq Electricin edistynyt akunhallintajärjestelmä optimoi suorituskykyä ja pidentää akun käyttöikää, taaten mielenrauhan sähköautoiluun.

Muistathan, että Nordic Plugista saat kaikki tarvittavat tarvikkeet Hyundai Ioniq Electricin lataukseen, mukaan lukien laadukkaat latauskaapelit ja seinälaturit, jotka takaavat autoosi luotettavan virtalähteen päivittäin.

Auton akkukoko [kWh]

28

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x29A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

70

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet