Hyundai Ioniq 6 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Hyundai Ioniq 6 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Tyylikäs ja aerodynaaminen Hyundai Ioniq 6 2023 on kaikin puolin kunnianhimoinen askel kohti sähköisen liikenteen tulevaisuutta. Sen virtaviivainen muotoilu ja leimallisen moderni ulkonäkö tekevät siitä katseenvangitsijan kaupungin kaduilla sekä moottoriteillä. Ioniq 6 asettaa uusia standardeja sekä suorituskyvylle että ympäristötietoisuudelle, ja tarjoaa matkustajilleen poikkeuksellisen hiljaisen ja mukavan matkakokemuksen.

Hyundai Ioniq 6 tarjoaa valinnanvapautta kahden akkukapasiteetin - 58kWh ja 77,4kWh - ansiosta, jotka molemmat ovat varustettu käytännöllisellä Type 2 -latauspistokkeella. Nämä vaihtoehdot mahdollistavat asiakkaille erinomaisen joustavuuden sekä kaupunkikäytössä että pidemmillä reissuilla, unohtamatta erinomaisia latausnopeuksia ja toimintamatkoja. Suuremman akkukapasiteetin malli tarjoaa pidennetyn toimintamatkan, varmistaen että voit suunnitella pitkiäkin matkoja ilman usein toistuvaa lataamisen tarvetta.

Nordic Plug tarjoaa kaikki tarpeelliset tarvikkeet Hyundai Ioniq 6 sähköauton lataamiseen, varmistaen vaivattoman ja tehokkaan latauskokemuksen autosi kanssa.

Auton akkukoko [kWh]

58 / 77,4

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

175 / 233

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet