Hyundai Ioniq 5 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Hyundai Ioniq 5 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan futuristisen muotoilun ja häikäisevän suorituskyvyn mestariteokseen, Hyundai Ioniq 5 vuosimallia 2023. Ioniq 5 määrittelee uudelleen sähköauton käsitteen, tarjoten ainutlaatuista designia ja ylivertaista ajettavuutta, mikä tekee jokaisesta matkasta unohtumattoman kokemuksen.

Ioniq 5:n sydän on sen vaikuttava akkuteknologia; voit valita joko 58kWh tai huomattavan suuremman 77,4kWh akun tarpeidesi mukaan. Type2-latauspistokkeensa ansiosta se on yhteensopiva laajan valikoiman latausasemien kanssa, tarjoten joustavan ja nopean latausratkaisun, olitpa sitten kotona tai matkoilla. Kyseessä on todellinen sähköisen liikkuvuuden edelläkävijä, jonka innovatiiviset teknologiat, kuten älykäs käyttöliittymä ja lisävarusteet, antavat kuljettajalle mahdollisuuden hyödyntää tulevaisuuden ajoneuvoteknologiaa jo tänään.

Muista, että Nordic Plugista löydät kaikki Hyundai Ioniq 5 sähköauton lataamiseen tarvittavat tarvikkeet – luotettavasti ja asiantuntevasti.

Auton akkukoko [kWh]

58 / 77,4

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

240

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet