Hyundai Ioniq 5 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Hyundai Ioniq 5 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Hyundai Ioniq 5 on ulkonäkönsä puolesta oikea katseenvangitsija, jonka retrohenkinen muotoilu yhdistää menneen aikakauden charmia uuden ajan sähköautoteknologiaan. Vuosimallin 2021 Ioniq 5 tarjoaa innovatiivisia ominaisuuksia ja huippuluokan suorituskykyä, mikä on nostanut sen nopeasti yhdeksi markkinoiden suosituimmista sähköautoista.

Tässä mallissa standardina tuleva Type 2 latauspistoke on Euroopan yleisin standardi, joka varmistaa laajan yhteensopivuuden latausasemien kanssa. Autossa on kaksi akkukapasiteettivaihtoehtoa: 58 kWh tai suurempi 72,6 kWh, mikä antaa erinomaisen toimintasäteen yhdellä latauksella. Innovatiiviset teknologiat, kuten rekuperaatiojärjestelmä ja edistyksellinen lämmönhallintajärjestelmä, maksimoivat ajomatkan ja tekevät Ioniq 5:stä erittäin energiatehokkaan. Ajoneuvon sisätilat ovat avarat ja tyylikkäät, ja ne hyödyntävät kestäviä materiaaleja. Lisäksi Ioniq 5:ssä on uusinta tietotekniikkaa, mukaan lukien huippunopea lataus ja infotainment-järjestelmä, joka pitää sinut yhteydessä ja viihdyttää matkan aikana.

Muistathan, että kaikki tarvittavat tarvikkeet Hyundai Ioniq 5:n lataukseen löydät vaivattomasti Nordic Plugista.

Auton akkukoko [kWh]

58 / 72,6

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

220

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet