Hongqi E-HS9 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Hongqi E-HS9 lataaminen
Kuvituskuva

Hongqi E-HS9 - Sähköisen Eleganssin Huipentuma

Hongqi E-HS9 on ensiluokkainen täyssähköinen SUV, joka tarjoaa komean yhdistelmän luksusta, suorituskykyä ja huippuluokan teknologiaa. E-HS9:n näyttävä muotoilu ja avarat sisätilat yhdistettynä edistykselliseen voimansiirtoon, tekevät siitä todellisen katseenkääntäjän kaupungin vilinässä sekä miellyttävän kumppanin pitkille matkoille.

E-HS9:n voimanlähteenä toimii kahden sähkömoottorin kokoonpano, joka on saatavilla jopa 99 kWh akkukapasiteetilla maksimaalista kantamaa varten. Täydellisen latauksen myötä tämä auto kulkee vaivattomasti pitkiä etäisyyksiä päästöttömästi, tuoden mukavuutta ja ympäristötietoisuutta jokaiseen matkaasi. E-HS9 on varustettu Type 2 -latausliittimellä, joka on standardi Euroopassa, ja tarjoaa yhteensopivuuden laajan latausinfrastruktuurin kanssa. Ajoneuvon tilava 84 kWh akku on vaihtoehto niille, jotka priorisoivat tehokkuutta ja taloudellisempaa hankintahintaa.

Muistathan, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Hongqi E-HS9:n lataukseen, joten voit nauttia sähköisestä matkastasi vailla huolen häivää. Olipa valintasi mikä tahansa latausratkaisu, meiltä löydät juuri oikeanlaiset latausasemat ja lisävarusteet turvalliseen ja nopeaan lataukseen.

Auton akkukoko [kWh]

99 / 84

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

125

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet