Honda e 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Honda e 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Elegantti ja hauska ajettava, Honda e 2020 on yksi markkinoiden persoonallisimmista sähköautoista, joka kääntää päitä niin kaupungin sykkeessä kuin rauhallisemmillakin asuinalueilla. Urbanistisen siluetin ja kulmikkaiden muotojen ansiosta Honda e erottuu joukosta, samalla kun sen edistyksellinen teknologia tarjoaa mukavuutta ja älykästä yhteyttä nykypäivän ajotarpeisiin.

Honda e 2020 on varustettu Type 2 -latausliittimellä, joka on Euroopan standardi sähköautojen lataukseen, yhdistäen vaivattomuuden ja monipuolisuuden. Auton akkukapasiteetti on 35 kWh, joka mahdollistaa toimintamatkan, joka täyttää arjen tarpeet yhdellä latauksella. Kompaktin kokoluokan ansiosta se soveltuu erinomaisesti kaupunkiajoon ja sen ketterät ajo-ominaisuudet tekevät liikkumisesta nautittavaa. Lisäksi modernit sisätilat on suunniteltu matkustajien viihtyvyyttä ajatellen, digitaalisine mittaristoineen ja intuitiivisine käyttöliittymineen.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat laadukkaat tarvikkeet ja latausasemat Honda e:si lataamiseen.

Auton akkukoko [kWh]

35

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x29A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

60

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet