Ford Transit Custom PHEV 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Ford Transit Custom PHEV 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Ford Transit Custom PHEV 2020 - Kompakti voimanpesä työhön ja vapaa-aikaan

Vuoden 2020 Ford Transit Custom PHEV tarjoaa erinomaisen yhdistelmän tilaa, suorituskykyä ja ympäristötietoisuutta. Tämä lataushybridi eli PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) nostaa hyötyajoneuvojen joustavuuden uudelle tasolle. Se on suunniteltu niin kaupunkiajoihin kuin pidemmillekin matkoille, missä voit hyödyntää sekä sähköistä että polttomoottorin tarjoamaa voimaa. Innovatiivinen malli tarjoaa taloudellisen ajokokemuksen ja vähäpäästöisen vaihtoehdon, pidättäytyen samalla Ford Transitin tunnetusta luotettavuudesta ja kestävyydestä.

Ford Transit Custom PHEV mahdollistaa ympäristöä säästävän ajon 13,6kWh akkukapasiteetin ansiosta. Type2 latauspistoke varmistaa, että lataaminen on helppoa ja yleisesti yhteensopivaa lukemattomien latauspisteiden kanssa Euroopassa. Lisäksi ajoneuvo tarjoaa jopa 56 kilometriä pelkästään sähköllä ajettavaa toimintamatkaa (WLTP mittausmenetelmän mukaan), mikä sopii erityisen hyvin kaupunkiympäristöön. Sisätiloiltaan monipuolinen ja muunneltava Transit Custom PHEV voi kuljettaa tavaraa tai ihmisiä tehokkaasti ja mukavasti, samaan aikaan pienentäen hiilijalanjälkeäsi.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Ford Transit Custom PHEV -autosi lataamiseen, olitpa sitten kotona, töissä tai matkoilla.

Auton akkukoko [kWh]

13,6

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet