Ford Kuga PHEV 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Ford Kuga PHEV 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Ford Kuga PHEV (Plugin Hybrid Electric Vehicle) 2020 on progressiivinen yhdistelmä tilaa, tyyliä ja tehokkuutta, joka tarjoaa perheille ja liikkuvaisille ihmisille ihanteellisen ratkaisun siirtyessä kestävämpään autoiluun. Ajoneuvon dynaaminen muotoilu ja moderni ulkonäkö yhdessä vankkumattoman suorituskyvyn kanssa tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon katumaasturien ystäville.

Ford Kuga PHEV on varustettu täysin integroidulla 14,4kWh:n litiumioniakulla ja tehokkaalla Type2-latausliitännällä, mikä mahdollistaa jopa 56 kilometrin ajomatkan pelkällä sähköllä WLTP-mittaustavan mukaisesti, jolloin voi saavuttaa vaivattomasti hiljaisen ja päästöttömän ajokokemuksen päivittäisillä lyhyemmillä matkoilla. Tämä ajoneuvo yhdistää bensiinimoottorin ja sähkömoottorin harmonisesti, tuottaen tasapainoisen synergian tehoa ja polttoainetaloudellisuutta ajatellen. Auton lataus on nopeaa ja vaivatonta, sillä se on yhteensopiva kaikkien standardien Type 2 latauslaitteiden kanssa, ja sen kyky hyödyntää sekä julkisia latauspisteitä että kotona tapahtuvaa latausta korostaa sen joustavuutta ja käyttäjäystävällisyyttä.

Muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Ford Kuga PHEV:n lataamiseen, mukaan lukien laadukkaat latausasemat ja lisävarusteet, jotka on suunniteltu täyttämään kaikki lataustarpeesi.

Auton akkukoko [kWh]

14,4

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet