Ford Focus Electric 2017 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Ford Focus Electric 2017 on moderni sähköauto, joka tarjoaa vaikuttavan yhdistelmän tyylikästä suunnittelua, käytännöllisyyttä ja ympäristötietoisuutta. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat zero-emission -ajoneuvon mutta eivät halua tinkiä ajomukavuudesta ja suorituskyvystä.

Ford Focus Electric 2017:n sydän on sen innovatiivinen 33,5kWh litium-ioniakku, joka tarjoaa tasaisen ja tehokkaan virransyötön tehden ajamisesta nautinnollista ja vastuullista. Tämä täyssähköauto hyödyntää Type 2 latausstandardia, joka on yleisin Euroopassa ja helpottaa lataamista suurella joukolla julkisia ja yksityisiä latausasemia. Focus Electric -mallin siro muotoilu yhdistettynä korkeatasoisiin ajomukavuutta ja turvallisuutta edistäviin ominaisuuksiin, kuten automaattisiin hätäjarrutuksiin ja parkkitutkoihin, tekevät tästä sähköautosta luotettavan ja nykyaikaisen kumppanin kaupunkiajossa ja pidemmillä matkoilla.

Kun haluat taata, että Ford Focus Electric 2017 pysyy aina ladattuna ja valmiina liikenteeseen, muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarpeelliset lataustarvikkeet laadukkaista Type 2 -latauskaapeleista ja kotilatausasemista aina käytännöllisiin lataustelineisiin asti.

Auton akkukoko [kWh]

33,5

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

TBA

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

TBA

Pikalaturi-tyyppi

TBA

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet