Ford Focus Electric 2010 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Ford Focus Electric 2010 lataaminen
Kuvituskuva

Ford Focus Electric 2010 on dynaamisen muotoilun ja modernin sähköautoteknologian taidonnäyte. Samalla se kantaa mukanaan Ford Focus-malliston luotettavuuden ja ajonautinnon. Tämän tyylikkään viistoperän piirteet on suunniteltu niin, että niissä yhdistyvät perinteisen Focus-mallin käytännöllisyys sekä sähköautoille ominainen hiljainen ja päästötön liikkuminen.

Focus Electric on varustettu edistyksellisellä Type1 latauspistokkeella, joka mahdollistaa helpon ja nopean latauksen täydellisesti sähköllä toimivalla voimalinjalla. Auton 33,5kWh akkukapasiteetti varmistaa, että matkustajat pääsevät nauttimaan pidemmästä toimintamatkasta ilman lataustaukojen tarvetta. Tämä auttaa siirtymään pisteestä A pisteeseen B huomattavalla mukavuudella ja tehokkuudella. Henkilöauton vivahteikas voimansiirto tarjoaa suorituskykyä joka vastaa perinteisten polttomoottoriautojen ajotuntumaa, samalla kun se tarjoaa äänettömän ja tasaisen ajokokemuksen.

Muista, että kaikkiin Ford Focus Electric 2010 -mallin lataustarpeisiin liittyvät varusteet ja lisätarvikkeet löydät vaivattomasti Nordic Plugilta. Tarjoamme kattavan valikoiman ratkaisuja, jotka takaavat autosi jatkuvan toiminnan ja latauksen sujuvuuden.

Auton akkukoko [kWh]

33,5

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

TBA

Latauspistoke

Latauspistoke Type1

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

50

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet