Ford Explorer PHEV 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Ford Explorer PHEV 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Ford Explorer PHEV 2020 on upea yhdistelmä tilaa, suorituskykyä ja ympäristötietoisuutta. Tämä robusti SUV tarjoaa tyylikkyyttä ja mukavuutta jokaista yksityiskohtaa myöten, tyydyttäen kaikki perheen tai aktiivisen elämäntavan tarpeet. Modernin muotoilunsa ja vankan rakenteensa ansiosta se on loistava kumppani niin kaupungin vilinässä kuin maaseudun rauhassakin.

Explorer PHEV 2020 yhdistää voimakkaan bensiinimoottorin ja tehokkaan sähkömoottorin innovatiiviseksi plug-in-hybridivoimalinjaksi. Sen 13,6 kWh:n akkukapasiteetti mahdollistaa merkittävän sähköisen ajomatkan, vähentäen päästöjä ja polttoainekuluja. Type 2 -latauspistoke takaa laajan yhteensopivuuden Euroopan latausinfrastruktuurin kanssa. Päivittäiset työmatkat ja yleiset lyhyet ajot voivat usein taittua pelkästään sähköllä, mikä tekee Explorer PHEV:sta houkuttelevan vaihtoehdon tietoiselle kuluttajalle.

Muista, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Ford Explorer PHEV 2020 -autosi lataamiseen, aina korkealaatuisista latausasemista asianmukaisiin liitäntäkaapeleihin.

Auton akkukoko [kWh]

13,6

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet