Ford E-Transit 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Ford E-Transit 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Ford E-Transit 2021 edustaa modernin logistiikan kärkeä, tuoden markkinoille yhdistelmän tehoa, tilavuutta ja ympäristöystävällisyyttä, joka soveltuu erinomaisesti niin kaupunkiliikenteeseen kuin pitkän matkan tehtäviinkin. Tämä edistyksellinen sähköpakettiauto tarjoaa vaikuttavan suorituskyvyn ja toimintamatkan, säästäen polttoainekuluissa sekä vähentäen huoltoa vaativien osien määrää. Ford E-Transit on suunniteltu yritysten tarpeet huomioon ottaen, mikä näkyy sen huolellisesti muotoillussa ergonomiassa ja monipuolisissa räätälöintivaihtoehdoissa.

Täyssähköisen Ford E-Transitin sydän on sen tehokas 67kWh akkukapasiteetti, joka tarjoaa kunnioitettavan toimintamatkan yhdellä latauksella. Type2 latauspistoke mahdollistaa joustavan ja nopean lataamisen, olipa kyseessä sitten pikalatausasema tai kotona tapahtuva täydennyslataus. Akusto on sijoitettu siten, että se ei vähennä tavaratilan kokoa, varmistaen että kuljetuskapasiteetti ei kärsi sähköisen voimalinjan ansiosta.

Muistutamme mielellämme, että kaikki tarvittavat tarvikkeet Ford E-Transitin lataukseen löydät kätevästi Nordic Plugista. Meiltä saat niin latausasemat kuin monipuoliset latauskaapelit ja adapterit, jotka takaavat, että sähköautosi on aina valmis uusiin haasteisiin.

Auton akkukoko [kWh]

67

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

115

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet