Ford C-MAX Energi 2017 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Ford C-MAX Energi 2017 lataaminen
Kuvituskuva

Ford C-MAX Energi 2017: viehättävä yhdistelmä tyylikkyyttä ja tehokkuutta. Tämä moderneja perheitä ja ympäristötietoisia kuljettajia silmällä pitäen suunniteltu ladattava hybridiauto tarjoaa asiakkaillemme täydellisen balanssin käytännöllisyyden ja ympäristöystävällisyyden välillä. Sen aerodynaamisesti muotoiltu ulkoasu ja virtaviivainen siluetti eivät ainoastaan viehätä katseen, vaan myös edistävät polttoainetaloudellisuutta.

Ford C-MAX Energi varustetaan Type1-latauspistokkeella, joka on yhteensopiva Pohjois-Amerikan standardien kanssa, ja sen kohtuullinen 7,6kWh akkukapasiteetti varmistaa, että voit nauttia sujuvista ajomatkoista sekä kaupungissa että sen ulkopuolella. Vaikka akun koko ei olekaan yhtä suuri kuin täyssähköisissä vastineissa, tämä responsiivinen ajokki tarjoaa kunnioitettavan yhdistettyä ajosuoritusta ja herkullisia hetkiä ratin takana. Plug-in hybriditeknologia mahdollistaa joustavan lataamisen ja polttoainesäästöt, minkä ansiosta voit nauttia pidemmistä matkoista huolehtimatta jatkuvasta tankkaamisesta.

Miellyttävä matkaa tekeville, Ford C-MAX Energi tarjoaa myös tilavat ja mukavat sisätilat sekä edistykselliset teknologiset varusteet. Mukavuudet, kuten hands-free liftgate ja älykäs Ford SYNC-järjestelmä, tekevät jokapäiväisestä ajamisesta helpompaa ja viihdyttävämpää kuin koskaan. Kaikille sähköistyvän liikenteen uranuurtajille on ilo muistuttaa, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat lataustarvikkeet Ford C-MAX Energille, varmistaen, että olet valmiina mihin tahansa seikkailuun tien päällä.

Auton akkukoko [kWh]

7,6

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type1

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet