Fiat E-Ulysse 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Fiat E-Ulysse 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan eleganttiin ja käytännölliseen Fiat E-Ulysse 2023 -sähköautoon, joka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten perheiden ja liikematkustajien tarpeita. Tämä tilava ja monipuolinen ajoneuvo tarjoaa mukavuuden lisäksi myös hiljaisen ja päästöttömän matkustamisen, yhdistettynä moderniin muotoiluun ja viimeisimpään teknologiaan.

Fiat E-Ulysse on varustettu Type 2 -latauspistokkeella, mahdollistaen joustavan ja laajalle levinneen latausverkoston käytön Euroopassa. Asiakkaat voivat valita joko 50 kWh tai suuremman 75 kWh akkukapasiteetin, jotka tarjoavat runsaan toimintasäteen yhdellä latauksella, tukien näin niin päivittäisiä lyhyitä ajoja kuin pidempiäkin matkustustarpeita. Tämä tekee E-Ulyssesta erinomaisen valinnan niin kaupunkiliikenteeseen kuin maantiellekin, ja suurempi akkukapasiteetti varmistaa, että pidemmätkään reissut eivät katkea odottamattomaan lataustarpeeseen.

Muistathan, että Nordic Plugista löydät vaivattomasti kaikki tarvittavat ja yhteensopivat tarvikkeet Fiat E-Ulysse -sähköautosi lataukseen, jotta matkanteko olisi aina sujuvaa ja turvallista.

Auton akkukoko [kWh]

50 / 75

Auton laturin teho [kW]

7,4 / 11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet