Fiat E-Ducato 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Fiat E-Ducato 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Fiat E-Ducato 2022 on erinomainen valinta sinulle, joka arvostat tilaa ja tehokkuutta yhdistettynä ympäristöystävällisyyteen. Tämä täyssähköinen pakettiauto tarjoaa suuren kuljetuskapasiteetin ilman päästöjä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaupunki- ja jakeluliikenteeseen. Upean muotoilun ja funktionaalisuuden lisäksi E-Ducato hyödyntää nykyaikaisinta sähköautojen teknologiaa ja on suunniteltu tukemaan yritysten kestävää kehitystä.

Fiat E-Ducato 2022 varustetaan Type 2 latauspistokkeella, joka on Euroopan laajuinen standardi sähköautojen lataukseen. Sen 47kWh akkukapasiteetti mahdollistaa kunnioitettavan toimintamatkan, ja se on riittävä useimmille päivittäisille reiteille, vähentäen tarvetta jatkuville latauksille ja kasvattaen ajoneuvon käytettävyyttä. Auton latausaikojen ja auton hallinnallisten toimintojen hallinta tapahtuu intuitiivisen kosketusnäytön kautta, mikä tuo modernia mukavuutta elektrisen käyttökokemuksen rinnalle.

Muista, että Nordic Plugista löydät kaikki tarpeelliset tarvikkeet Fiat E-Ducato 2022 -autosi lataamiseen, helpottaen näin sähköisessä liikkuvuudessa siirtymistäsi.

Auton akkukoko [kWh]

47

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

50

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet