Fiat 500e 2013 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Fiat 500e 2013 lataaminen
Kuvituskuva

Fiat 500e on leikkisästi muotoiltu italialaisen suunnittelun inspiroima kompakti sähköauto, joka on luotu tarjoamaan iloista ajokokemusta ja nolla-päästöistä liikkumista kaupunkiympäristössä. Sen ainutlaatuinen ja tunnistettava muotoilu yhdistettynä moderniin sähköiseen voimansiirtoon tekee siitä vastustamattoman valinnan ympäristötietoiselle kuljettajalle, joka arvostaa persoonallisuutta ja energiatehokkuutta.

Fiat 500e:lle on tyypillistä 24kWh akkukapasiteetti, joka tarjoaa kunnioitettavan toimintamatkan yhdellä latauksella, sekä Type1 latauspistoke, joka mahdollistaa sujuvan latauksen erilaisissa latausinfrastruktuureissa. Auton sähkömoottori tarjoaa ripeän vastauksen kaasupolkimen painallukseen ja vaivatonta liikkumista kaupungin sykkeessä, ja sen ergonomisesti suunniteltu sisustus takaa mukavuuden jokaisen matkan aikana.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaikki välttämättömät tarvikkeet Fiat 500e:n lataamiseen, olivat tarpeesi mitkä tahansa laadukkaista latausasemista käteviin latauskaapeleihin.

Auton akkukoko [kWh]

24

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type1

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet