Ferrari SF90 Stradales 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Ferrari SF90 Stradales 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Nauti italialaisen käsityön taidonnäytteestä ja huippumodernin sähköisen voiman yhdistelmästä Ferrari SF90 Stradalessa, vuoden 2020 mallissa, joka mullistaa ajamisen kokemuksen. Tämä upea superauto edustaa Ferrarin innovatiivista voiman ja estetiikan liittoa, pakkautuen tykö modernin muotoilunsa ja aerodynaamisen silhuetin ansiosta. SF90 Stradale ei ainoastaan tarjoa huikaisevaa suorituskykyä, vaan se on myös Ferrarin edelläkävijä plug-in-hybriditeknologiassa, joka avaa ovet vastuullisempaan superautojen aikakauteen.

Ferrari SF90 Stradale tarjoaa huikean yhdistelmän turboahdettua V8-moottoritehoa ja kolmea sähkömoottoria, joiden ansiosta se saavuttaa yhteensä yli 986 hevosvoimaa. 7,9 kWh akkukapasiteetti mahdollistaa vaikuttavan suorituskyvyn ja tarjoaa lyhyitä täyssähköisiä ajomatkoja, jotka täydentävät perinteistä bensiinimoottoria. Auton lataaminen on kätevää Type2-latauspistokkeen ansiosta, joka on yleinen Euroopassa ja käytössä monien sähköautojen ja plug-in-hybridien latausstandardina.

Muistathan, että Nordic Plugin kattavasta valikoimasta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Ferrari SF90 Stradalesi lataamiseen turvallisesti ja tehokkaasti, aina laadukkaista latausasemista lähtien aina pienempiin yksityiskohtiin asti.

Auton akkukoko [kWh]

7,9

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet