Ferrari 296 GTB 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Ferrari 296 GTB 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Saapuessasi paikalle upouuden Ferrari 296 GTB:n vuoden 2022 mallilla, olet väistämättä kaikkien katseiden kohteena. Tämä Italian autoteollisuuden mestariteos on upean muotoilun ja insinööritaidon näyte, jossa ylellinen estetiikka yhdistyy sykähdyttävään suorituskykyyn. Ajoneuvon hurja voimavara on kunnianosoitus Ferrarin pitkälle kehitetylle hybriditeknologialle, joka tuo sinut superautokokemuksen aallonharjalle kestävällä tavalla.

Ferrari 296 GTB on varustettu tehokkaalla 663 hv tuottavalla V6 moottorilla ja 122 kW:n sähkömoottorilla, jotka yhdessä tuottavat käsittämätöntä suorituskykyä. Tämän plug-in-hybridin 7,5 kWh akkupaketti mahdollistaa sähkökäyttöisen ajon lyhyemmillä matkoilla, mikä tuo lisää joustavuutta ja vähentää ympäristöjalanjälkeä. Type 2 -latauspistoke tarjoaa modernin ja yleisesti eurooppalaisissa latausasemissa käytössä olevan latausliitännän, jonka ansiosta lataaminen on helppoa sekä julkisilla latauspisteillä että kotilatausasemilla.

Tullessasi osaksi vastuullista superautoilun tulevaisuutta, muistathan, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Ferrari 296 GTB -ajoneuvosi lataukseen niin kotona kuin tien päällä. Meiltä saat kaiken mitä tarvitset sujuvaan ja tehokkaaseen latauskokemukseen, aina laadukkaista latauskaapeleista helppokäyttöisiin seinälatureihin.

Auton akkukoko [kWh]

7,5

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet