DS 9 E-Tense 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

DS 9 E-Tense 2020 lataaminen
Kuvituskuva

DS 9 E-Tense 2020 on ranskalaisen DS Automobilen lippulaiva, joka tarjoaa premium-luokan mukavuutta yhdistettynä energiatehokkaaseen hybriditeknologiaan. Tämä tyylikäs sedan herättää huomiota vangitsevalla muotoilullaan ja elegantilla viimeistelyllään, mikä tekee siitä kunnianhimoisen valinnan niille, jotka arvostavat sekä ylellisyyttä että kestävään kehitykseen perustuvaa ajattelua.

DS 9 E-Tense on varustettu edistyksellisillä ominaisuuksilla, joista erityisesti sen ladattava hybriditeknologia erottuu. Autossa on Type2 latauspistoke, jonka avulla ajoneuvon 11,9 kWh akku latautuu nopeasti ja vaivattomasti. Optimaalinen akun kokonaisteho mahdollistaa merkittävän sähkömoottorilla ajettavan matkan, joka vähentää polttoaineenkulutusta ja päästöjä kaupunkiajossa. Tämä tekee DS 9 E-Tensestä ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat yhdistää hybridiauton taloudellisuuden ja ekologisuuden premium-luokan mukavuuteen.

Kaikki tarvittavat tarvikkeet DS 9 E-Tense 2020 -autosi lataamiseen, kuten latausasemat ja lisävarusteet, löydät luotettavasti Nordic Plugista.

Auton akkukoko [kWh]

11,9

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet