DS 7 Crossback E-Tense 4x4 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

DS 7 Crossback E-Tense 4x4 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu DS 7 Crossback E-Tense 4x4 2019 -malliin, joka edustaa ranskalaisen eleganssin ja innovaation huippua. Tämä ylellinen hybridimaasturi yhdistää tyylikkään muotoilun ja huippuluokan suorituskyvyn, tarjoten tasapainoisen kokemuksen urbaanista ajonautinnosta ja vaivattomasta matkantekoa maanteillä. DS 7 Crossback E-Tense puhuttelee sekä tunteja että järkeä – se on suunniteltu vastaamaan vaativimmankin kuljettajan tarpeisiin, ja samalla se ottaa huomioon ympäristön kuiskauksen käyttämällä älykästä hybriditeknologiaa.

Tämän mallin sydämenä toimii edistyksellinen pistokehybridivoimalinja, joka koostuu kahdesta sähkömoottorista ja tehokkaasta bensiinimoottorista. Käytettävissä on neljä ajotilaa: Electric, Hybrid, 4WD ja Sport, jotta voit mukauttaa ajokokemuksesi vallitseviin olosuhteisiin tai mielentilaasi sopivaksi. DS 7:n Type 2 -latauspistoke yhdessä 13,2kWh akkukapasiteetin kanssa mahdollistaa joustavan lataamisen ja tarjoaa merkittävän sähköisen ajomatkan, mikä tekee siitä ihanteellisen sekä lyhyille työmatkoille että pidemmille reissuille. Ajoneuvon moderni infotainment-järjestelmä, viimeisimmän sukupolven ajoturvallisuusominaisuudet ja tarkkaan suunniteltu sisustus varmistavat matkustamisen mukavuuden ja viihtyvyyden.

Muista, että Nordic Plugista saat kaiken tarvittavan DS 7 Crossback E-Tense 4x4 2019 -mallisi lataamiseen – olemme sinun kumppanisi, kun arvostat sujuvuutta ja luotettavuutta sähköautosi tarvikkeissa.

Auton akkukoko [kWh]

13,2

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet