DS 4 E-tense PHEV 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

DS 4 E-tense PHEV 2022 lataaminen
Kuvituskuva

DS 4 E-TENSE PHEV 2022 on ranskalaisen luksusbrändin DS Automobilesin moderni ja tyylikäs vastaus kasvavaan kiinnostukseen ladattavia hybridejä kohtaan. Tämä premium-luokan pistokehybridiyhdistelmä tarjoaa yhdistetyn korkeatasoisen ajokokemuksen sekä polttomoottorin että sähkömoottorin parhaat puolet, muotoiltuna DS:n tunnusomaiseen hienostuneeseen muotokieleen.

DS 4 E-TENSE on varustettu Type 2-latauspistokkeella, vaivattomaan ja monipuoliseen lataamiseen. Sen 12,4 kWh akkukapasiteetti tarjoaa kunnioitettavan toimintamatkan pelkällä sähköllä, ja se on ihanteellinen yhdistelmä lyhyille kaupunkimatkoille ja pidemmille ajosuhteille, jossa hybridiominaisuus tuo lisää joustavuutta ja tehokkuutta. Tämän ladattavan hybridin kohokohtia ovat muun muassa hienostunut muotoilu, edistykselliset ajonautintoa lisäävät teknologiat ja jopa 225 hevosvoiman yhdistetty teho, mikä tarkoittaa, että et tinki suorituskyvystä ympäristöystävällisyyden hyväksi.

Olennaisena osana sähköistettyä autoilukokemusta on asianmukainen latausinfrastruktuuri, ja Nordic Plugilta saat kaikki tarvittavat tarvikkeet DS 4 E-TENSE PHEV 2022 -autosi lataukseen, varmistaen että olet aina liikkeellä tehokkaasti ja vaivattomasti.

Auton akkukoko [kWh]

12,4

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet