DS 3 Crossback E-Tense 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

DS 3 Crossback E-Tense 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan DS 3 Crossback E-Tense 2020 -mallin tyylikkääseen maailmaan, jossa yhdistyvät ranskalainen luksus ja modernein sähköautojen teknologia. DS 3 Crossback E-Tense hiippailee hiljaa teiden päällä modernilla elektrifioinnilla, unohtamatta silmiinpistävää muotoilua ja ensiluokkaisia viimeistelymateriaaleja.

Tämä täyssähköinen katumaasturi on suunniteltu kaupungin sykkeeseen sopivaksi, mutta se ei kaihda myöskään pidempiä matkoja 50 kWh kapasiteettisen akkunsa ansiosta, joka tarjoaa mahtavan toimintamatkan yhdellä latauksella. Type 2 -latauspistoke varmistaa, että lataaminen on vaivatonta niin kotioloissa kuin julkisissa latauspisteissä. DS 3 Crossback E-Tense vakuuttaa ajodynamiikallaan ja vakiona olevilla edistyneillä ajoavustimilla, mikä tekee jokaisesta matkasta nautinnollisen kokemuksen.

Muista, että Nordic Plugilta saat kaikki tarvittavat tarvikkeet DS 3 Crossback E-Tense 2020 -autosi lataukseen helposti ja vaivattomasti.

Auton akkukoko [kWh]

50

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet