Dacia Spring 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Dacia Spring 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Dacia Spring on vuoden 2021 kevyt ja vekkuli kaupunkisähköauto, joka tarjoaa taloudellista ajamista ja ympäristöystävällistä liikkuvuutta modernissa paketissa. Kompaktilla muotoilullaan ja ketterillä ajo-ominaisuuksillaan Spring muuntautuu saumattomasti tiiviiseen kaupunkiliikenteeseen, tarjoten samalla mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä pidemmilläkin matkoilla.

Tässä sähköautomallissa on käytännöllinen 27kWh:n akkukapasiteetti, joka mahdollistaa kunnioitettavan toimintamatkan yhdellä latauksella, riippuen ajotavasta ja ulkoisista olosuhteista. Spring hyödyntää markkinoiden yleistynyttä Type 2 latauspistoketta, mikä tekee siitä yhteensopivan laajan latausinfrastruktuurin kanssa. Latauksen helppous ja nopeus ovatkin tämän mallin avainetuja.

Dacia Spring sopii niin sähköautoiluun siirtyville ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin sähköautoilijoille, jotka etsivät taloudellista ja helppohuoltoista ajoneuvoa päivittäiseen käyttöön. Sen huolettomuus ja alhaiset käyttökustannukset tekevät siitä ihanteellisen valinnan järkevää autoilua arvostavalle kuluttajalle.

Muistathan, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Dacia Springin lataukseen – olipa kyseessä sitten kotilatausasema tai erilaiset latauskaapelit matkaasi varten.

Auton akkukoko [kWh]

27

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

30

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet