Cupra Leon e-hybrid 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Cupra Leon e-hybrid 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Cupra Leon e-Hybrid 2021 on dynaamisesti muotoiltu ajoneuvo, joka yhdistää esteettisesti miellyttävän muotoilun ja kiehtovan ajodynamiikan ympäristöystävällisiin hybridiominaisuuksiin. Erityisesti niille kuljettajille, jotka arvostavat sporttisuutta ja kestävää kehitystä, tämä auto on upea valinta. Tämä espanjalaisen valmistajan tyylikäs hatchback tarjoaa paitsi rivakkaa suorituskykyä, myös innovatiivista teknologiaa kuplivassa paketissa.

Cupra Leon e-Hybridin 13 kWh akkukapasiteetti lupaa vaikuttavat ajomatkat pelkästään sähkövoimalla, minkä ansiosta se on täydellinen valinta kaupunkiajoon ja lyhyemmille matkoille. Vakiovarusteena tuleva Type 2 -latausliitin varmistaa, että lataaminen on sujuvaa ja yhteensopivaa laajan latausverkoston kanssa. Vaihtoehtomalli on yhtä lailla kotonaan mutkaisilla maalaisteillä kuin vilkkaassa kaupunkiliikenteessä, tarjoten kuljettajalle mahdollisuuden hyödyntää sekä sähkö- että bensiinimoottorin tehoja parhaan mahdollisen polttoainetalouden saavuttamiseksi.

Muistathan, että Nordic Plugilta saat kaikki tarvittavat tarvikkeet Cupra Leon e-Hybridin lataukseen, aina korkealaatuisista latausasemista käteviin kaapeleihin ja adaptereihin.

Auton akkukoko [kWh]

13

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet