Cupra Formentor e-hybrid 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Cupra Formentor e-hybrid 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Upean muotoilun ja huikean suorituskyvyn kohtaamispisteessä seisoo Cupra Formentor e-Hybrid 2021 - tehokas ja samalla ympäristötietoinen valinta modernille autoilijalle. Cupra Formentor hybridi on suunniteltu silmällä pitäen niitä, jotka arvostavat sekä sporttisen ajodynamiikan tuomaa jännitystä että käytännöllisyyttä ja taloudellisuutta päivittäisessä liikkumisessa. Tässä mallissa tyylikkyys ja toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti, sillä sen viistetty coupé-muotoilu kätkee sisäänsä tuoreinta teknologiaa ja erinomaiset ajoominaisuudet.

Cupra Formentor e-Hybrid 2021 on varustettu Type 2 -latauspistokkeella, jonka avulla lataus on kätevää ja nopeaa. Tämän plug-in hybridin 12,8kWh akkukapasiteetti tarjoaa vakuuttavan sähköisen toimintamatkan, tehden päivittäisistä ajoista paitsi hiljaisia myös päästöttömiä. Käytännöllisyyttä lisää autoon integroitu älykäs energianhallintajärjestelmä, joka optimoi polttomoottorin ja sähkömoottorin toimintaa tehokkuuden maksimoimiseksi. Niin kaupunkiajossa kuin avoimilla teillä Formentor e-Hybrid etenee tyylikkäästi ja tehokkaiden komponenttiensa ansiosta tarjoaa ajamisen nautintoa, joka ei ole pelkästään vastuullista mutta myös vaivattoman vauhdikasta.

Kun yhdistetään tämän auton modernit piirteet sen käyttöön, on tärkeää muistaa, että Nordic Plugista saat kaikki tarvittavat tarvikkeet Formentorin lataukseen – olipa kyseessä sitten tehokas latausasema kotiin, kestävät latauskaapelit tai muut lataukseen liittyvät lisätarvikkeet.

Auton akkukoko [kWh]

12,8

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet